Mijn naam is Katrin Ellmann

Ik ben Katrin Ellmann (1976), getrouwd, moeder van 2 jongens en ik woon in Rotterdam

Na een succesvolle internationale loopbaan van 20 jaar, bij verschillende multinationals in diverse landen, gooide ik in 2016 het roer om door mij om te scholen tot coach en trainer. Ik krijg iedere keer weer energie om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Zodat ze weer krachtig en vol zelfvertrouwen hun doelen en dromen weten te realiseren. Ik coach mensen (op het werk en/of particulier) die zich verder willen ontwikkelen – zowel privé als zakelijk.

Doordat ik vanaf jonge leeftijd om de 5 jaar verhuisde met mijn familie treed ik mensen open, spontaan en nieuwsgierig tegemoet. Constant verhuizen en opgroeien in een multiculturele samenleving heeft mij geleerd om goed te luisteren en mijzelf te kunnen verplaatsen in een ander.

Mijn achtergrond in marketing en management bij verschillende multinationals zorgt ervoor dat ik goed kan anticiperen en snel kan schakelen om management en medewerkers met hun vraagstukken te helpen.

Mensen die mij kennen typeren mij als: toegankelijk, avontuurlijk, open en eerlijk, nieuwsgierig, gedreven en resultaatgericht, mensgericht, creatief en een grote liefde voor culturen.  

Het is mijn missie om mensen te inspireren, het beste uit zichzelf te halen en hun dromen te verwezenlijken. Hun eigen weg te vinden die hen energie en plezier geeft. Jij kunt alles bereiken wat je wilt, als je er maar plezier in hebt. Ik wil dat wat ik heb mogen leren verder geven aan anderen. Hen helpen om weer in hun kracht te komen, te ontwikkelen en te groeien.